در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام
ما تحت پوشش بیمه ی تامین اجتماعی هستیم (همسرم کارمند بیمارستان تامین اجتماعیه)
و پسرم به کلاس های کاردرمانی و گفتاردرمانی میره به نظر شما کدام بیمه ی تکمیلی هزینه ی این نوع کلاس ها رو متقبل میشه ؟!
(ما تحت پوشش هیچ بیمه تکمیلی نیستیم)
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بیمه تکمیلی شرایط وقراردادش در همه جا متفاوت است بستگی به قراردادی است که بسته میشود در بعضی قراردادها این نوع خدمات مورد تایید است ودربعضی قراردادها نمیباشد شما باید قبل از تکمیل قرارداد بپرسید که این نوع خدمت را شامل میشود یاخیر