در دیه و بیمه خودرو توسط (430 امتیاز)
سلام

علت اختلاف قيمت براي بيمه شخص ثالث با شرايط يكسان نزد بيمه هاي مختلف چيست؟

بسيار ديده شده كه با در دست داشتن برگه بيمه ثالث و مراجعه به دفتر بيمه اي مبلغ رو حدود 700 تعيين كردند.دقايق بعد با مراجعه به دفتر شركت ديگري دقيقا با همان شرايط حدود 500 !!! دليل اين همه اختلاف قيمت چيست؟

با تشكر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
در سال های قبل شرکت های بیمه علاوه بر تخفیفات عدم خسارت، بعضا تخفیفات شرکتی هم داشتند و بسته به نوع خودرو و هر مشتری، از 5 تا 30 35% تخفیف در نرخ های مصوب، اعمال می شد. اما با توجه به توافقی که بین بیمه گرها صورت گرفت، از تیرماه 95 همه شرکت ها خود را ملزم به رعایت نرخ مصوب نمودند و تنها برای پرداخت های نقدی 2.5% تخفیف قائل شدند. با این وجود در برخی از موارد همچنان اختلافات جزئی پیدا می شود.

در مورد اکثر خودروهای در حال تردد در سطح کشور، چنانچه نرخ مصوب بیمه مرکزی را رعایت کنند و تخلفی رخ ندهد، بیمه یک ساله نزد شرکت های مختلف یکسان است.

در مورد برخی از خودروها، مثلا تیبا، بعضی شرکت ها آن را جزء 4سیلندر حساب می کنند و برخی جزء دسته پراید و پیکان که حق بیمه کمتری دارد.

در مورد بیمه نامه های کمتر از یک سال، برخی به صورت روزشمار محاسبه می کنند و برخی به صورت کوتاه مدت. نرخ های روزشمار به مراتب کمتر از نرخ های کوتاه مدت است.