در دیه و بیمه خودرو توسط
ارزانترین بیمه شخص ثالث در 96 کدام است
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

طبق بخش نامه بیمه مرکزی به کلیه شرکتهای بیمه از مورخه ۰۳/۲۹ نرخ بیمه ثالث در کلیه شرکتهای بیمه یکسان سازی شده و هیچ شرکت و نماینده ای حق دادن تخفیف بیش از ۲/۵٪ را به احدی ندترند.

بنابراین بدنبال نرخ پایین بیمه ثالث نباشید.

تنها اختلاف نرخ در میزان تعهدات مالی شرکتها میباشد که از 70/000/000 ریال شروع شده و تا سقف ۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال قابل خریداری می باشد.

سلام بر اساس اعلام بیمه مرکزی :

جدول بیمه ماشین 96