در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام وقت بخیر

بنده قصد خرید بیمه عمر پاسارگاد دارم

الان سرباز هستم شنیدم در دوران سربازی پوشش بیمه ایی ندارم ایا برای صدور بیمه مانع ایجاد میکند خدمت سربازی من
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اکنون که شما در حال گذراندن خدمت مقدس سربازی هستین،میتونین بیمه نامه رو با پوشش های کامل و با خیال راحت ثبت نام کنین.

اگر در حال حاضر که شما سرباز هستین،حتی اگه نیمه وقت هم جایی مشغول بکار باشین،میتونین پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه(ازکارافتادگی کامل و دایم) رو هم تحت پوشش باشین،بشرط اینکه در صورت ازکارافتادگی،محل کار شما مشخص باشه.

چون در صورتیکه خدای نکرده ازکارافتاده بشی،نمایندگان شرکت بیمه برای بررسی و تحقیق به اونجا مراجعه خواهند کرد.

همچنین اگه سند و یا اجاره نامه منزلی که در آن اقامت داری،بنام خودت باشه،میتونی از پوشش آتش سوزی منزل مسکونی نیز بهره مند بشی.

در صورت تمایل به طراحی و ثبت نام بیمه نامه مورد نظرت و دریافت مشاوره های رایگان،حتما با من تماس بگیر.