در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
با سلام

بعد از استفاده از پوشش امراض خاص مثل سرطان،سکته و یا عمل قلب بیمه فسخ میشه ایا؟؟

در بیمه عمر پاسارگاد
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در بیمه های عمر،حق بیمه تمام پوشش ها از شما دریافت میشه و استفاده از آنها باعث فسخ یا از بین رفتن سایر مزایای بیمه نامه نخواهد شد.

ضمنا" در جریان باشین که پوشش امراض خاص در بیمه پاسارگاد بر خلاف سایر شرکت های بیمه 5 بار پرداخت میشه(هر یک از 5دسته بیماری،یکبار غرامت پرداخت میشه)!!!