در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام

در طول مدت بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری چندبار میشود از سرمایه امراض خاص استفاده  نمود ؟
1 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز)
با سلام

دفعات استفاده از پوشش امراض خاص در بیمه عمر ذکر نشده و شما میتوانید تا سقف پوشش امراض خاص در طول مدت بیمه نامه استفاده فرمایید.

پوشش امراض خاص به صورت درصدی از پوشش فوت تعیین میگردد . مثلا در بیمه ملت معادل 50% پوشش فوت میتوانید پوشش امراض خاص خریداری فرمایید .

امراض خاص عبارت است از سکته قلبی ، سکته مغزی ، پیوند اعضا ، سرطان ، و پانکرل

نمایندگی صدور و پرداخت خسارت بیمه ملت