در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

اینجا در قسمت 9 نوشته:  "در حال حاضر این پوشش برای بیمه­ شدگان 1 تا 60 سال قابل ارائه می­باشد."

بحث در مورد بیماریهای خاص هست. آیا منظورش اینه که فقط افراد کمتر از 60 سال میتونن ثبت نام کنند؟ یا اینکه منظورش اینه که اگه سن بیمه شده بیشتر از 60 سال بشه (در آینده مثلا 10 سال بعد) این پوشش بهش غرامت نخواهد داد؟

لطفا جواب دقیق بفرمایید

https://www.bidbarg.com/bimeh/45689/%D8%A2%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%A7;siteid=4&pageid=394

1 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز درست است  این پوشش تا ین ۶۰سالگی تعلق میگیره یعنی بعد از ۶۰سال غرامت بیماریهای خاص در بیمه عمر ۰میشود . و اگر از ۶۰سال١روز هم بگذرد دیگر پوشش بیماری خاص وجود ندارد
درسته در این سن بیماری خاص زیاد تر از قبل هست ولی در حال حاظر قوانین بیمه عمر این است