در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
ساعت کار کارگران فضای سبز از روز شنبه تا چهارشنبه هفت ساعت و روز پنج شنبه شش ساعت و روز جمعه چهارساعت.آیا از نظر قانونی اشکال ندارد.با توجه به اینکه همیشه جمعه ها سر کار باید باشیم بدون تعطیلی روز دیگر؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
ساعات کار عادی در هفته 44 ساعت می باشد و در صورتی که روز جمعه نیز کارکرد داشته باشید کارفرما بایستی علاوه بر 40 درصد فوق العاده تعطیل کاری ، یک روز دیگر را بجای جمعه تعطیل کند یا 40 درصد مزد یک روز را به کارگر پرداخت کند.