در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
یکسال و نیم مانده باز نشسته شوم آیا الان اگر 500 هزار تومان به حقوقم اضافه شود غیر متعارف میباشد اگر غیر متعارف باشد چه اتفاقی خواهد افتاد آیا کارفرما جریمه میشود مبلغ جریمه برچه اساسی میباشد
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
به گمانم مقصود شما ماده 82 برنامه ششم توسعه است؛ بر اساس این ماده قانونی، میانگین دو سال آخر ملاک و مبنای محاسبه  صدور حکم بازنشستگی است.