در بازنشستگی و مستمری توسط (400 امتیاز)
با سلام با توجه به ماده 82 برنامه ششم توسعه مبنای کحاسبه حقوق بازنشستگی لیست بیمه دو سال آخر می باشد

حال من در چند جا خوندم که در صورت نامتعارف بودن حقوق دوسال آخر کارفرما جریمه خواهد شد !!

آیا چنین چیزی صحت داره و قانون هستش ؟ و کدوم بند قانون ؟

سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

قانون تامین اجتماعی ماده 77 محاسبه مبنای بازنشستگی را بطور مشخص اعلام نموده و در هر برنامه (توسعه) نسبت به اجرا و نوع اقدام قانونی آورده شده در قانون توسعه 5ماده31 اعلام شده بود در صورت نامتعارف بودن حقوق طی دوره 5ساله میانگین حقوق براساس5سال آخر محاسبه میشود و در برنامه توسعه 66 مجددا اجرای قانون ماده 77تامین اجتماعی مصوب شد و عدم نامتعارف بودن تاثیری درمحاسبه به بیش از دوسال ندارد لذا هیچگونه جرایمی درصورت نامتعارف بودن توسط تامین اجتماعی محاسبه و دریافت نمیگردد

منبع مطاله ای که میفرمایید کلا کذب و همچین موردی وجود ندارد