در بازنشستگی و مستمری توسط (270 امتیاز)
باسلام اگر حقوق غیرمتعارف شده باشد در ۲۴ ماه پایان خدمت با یک مثال شاید بتوانم منظورم را برسانم خرداد ۹۴ اگر مشمول بیمه سهم کارگر هفت درصد آن مبلغ ۱۵۰/۰۰۰ تومان باشد و همین روند تا پایان ۹۴ادامه داشته باشد و در سال ۹۵ مشمول به ۲۰۰/۰۰۰ هزار تومان تغییر کند آیا غیر متعارف است  اگر هست بفرمایید از فرودین ۹۶ تا پایان خرداد چه مبلغی باید واریز شود تا از غیر متعارف خارج شود لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله احتمال زیاد می دهم که غیر متعارف باشد . از میزان افزایش حقوق سالیانه بسیار بیشتر است . اگر محل کارتان دارای طبقه بندی شغلی باشد باید براساس ارتقاء در آن چارچوب حقوقتان زیاد شده باشد . البته ارتقاء هم باید حد دو حدود داشته باشد ! حقوق غیر متعارف توسط نرم افزار و با محاسبات دقیق محاسبه می گردد و دستی حساب نمی شود . نمی توان دقیقا گفت چه مبلغی باید بریزید !

باتشکر