در بازنشستگی و مستمری توسط (150 امتیاز)
با سلام و احترام

اینجانب نیز با پر کردن 30 سال کاری و سن بالای 50 سال می خواستم خود را بازنشست کنم.ولی بیمه تامین موقع دادن حکم حقوق مستمری من را بر اساس 5 سال به دلیل افزایش حقوق غیر متعارف حساب کرده است.وبه دلیل بسیار پایین آمدن حقوقم حکم را لغو کرده ام و به دلیل اینکه شرکت ما حکم طبقه بندی برای ارتقا شغلی ندارد نمی توانم افزایش حقوق غیر متعارف که البته ناچیز هم میباشد را ثابت کنم.البته دو سال آخر اینجانب بر مبنای همان 14.5 درصد افزایش پیدا کرده و تنها حقوق سه سال ما قبل من جهش داشته است.و کار فرمای من تنها برای حقوقم خق بیمه رد کرده است و اضافه کاری رد نکرده است.

حال اگر من یک سال دیگر اگر بیمه پرداخت کنم با افزایش حقوق 14.5 درصد.آیا جهشی که در سه سال قبل داشتم جبران میشود و مستمریم بر مبنای دو سال آخر حساب میشود یا اینکه باز هم بر اساس 5 سال حساب میشود؟

هم چنین آیا بنده میتوانم سه میلیون به عنوان اضافه کاری و پاداش مدیریت علاوه بر حقوقم حق بیمه بپردازم برای افزایش حقوق مستمری.آیا از نظر بیمه مشکلی به وجود نمی آید؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام براساس تصوبب برنامه ششم توسعه دیگر میانگین 5سال برداشته شد ودستور اجرای این برنامه به زودی اجرا میشود