در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در تصادف من زیاندیده هستم و خسارت ماشین بیشتر از مبلغ مالی بیمه شخص ثالث مقصر است. تامین دلیل کردم.

کارشناس حل اختلاف میزان خسارت را 10 میلیون براورد کرده. بیمه شخص ثالث مقصر 6 میلیون 300 هست و من بذای استفاده از بیمه بدنه نیاز به کوکی غیر سازسی دارم ولی پلیس هیچ رقمه حاضر نیست کروکی غیر سازشی بده و میگه باید یا از بیمه یا مراجع قضایی نامه بیاری تا بدم از هرجا هم پرسیدم گفتن که اصلا ربطی به شکایت و بیمه نداره کروکی یا سازشی یا غیر سازشی و پلیس باید بده

میخوام بدونم قانونی در این مورد هست که به استناد اون بتونم از پلیس کروکی غیر سازشی بگیرم و راه حل این موضوع چیه ممنون میشم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

از بیمه بدنه در صورتی که در کروکی مقصر باشید میتوانید استفاده کنید و همچنین اگر اشکایت کنید میتوانید مبلغ مازاد را هم از مقصر دریافت کنید که پروسه طولانی و پر دردسری میباشد