در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
جهت دریافت کارشناس رسمی دادگستری به چه ارگانی باید مراجعه کرد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
(ماده 7 از طرح جامع رفع اطاله دادرسي دستورالعمل شماره 3(امور كيفري) مصوب 30/08/1385 رياست قوه قضاييه )

جهت دریافت کارشناس و یا کارشناسان رسمی دادگستری می‌توان به شوراهای حل اختلاف و دادگستری مراجعه نمود و یا از طریق مراجع قضایی طی یک نامه رسمی از کانون کارشناسان یا شورای حل اختلاف درخواست کارشناس گردد. کارشناسان رسمی از یک نفر شروع تا هیأت کارشناسان عالی که بصورت فرد می‌باشند ادامه دارد. مبلغی که توسط کارشناس رسمی بابت میزان خسارت خودروی شما مشخص گردد شرکت بیمه مواظف به پرداخت خسارت تا سقف تعهد بیمه‌نامه ثالث و یا بیمه بدنه می‌باشد.