در دیه و بیمه خودرو توسط
اگر میزان خسارت بیش از سقف بیمه باشد و توانایی پرداخت مابقی سقف بیمه را نداشته باشیم میتوانیم از بیمه بدنه خسارت دیده استفاده کنیم؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در صورتی که شما مقصر حادثه هستین و میخواهید از بینه بدنه طرف زیان دیده برای بیمه بدنش استفاده کنید

خیر ، مبلغ خسارت از اموال شرکتهای بیمه است ودر این صورت باید مقصر را به شرکت معرفی کند و وکالت پیگیری خسارت را به شرکت بیمه منتقل کند وسپس از بیمه خود استفاده نمایدکه در اینصورت فرانشیزمربوطه نصف خواهد شد، در هرصورت بخشش مقصر حادثه به معنای صرفنظر کردن از خسارت می باشد .

در غیر اینصورت باید شخصا ماب التفاوت را پرواخت نمایید

پیگیری حقوقی دیه تصادفات