در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام اگر در بیمه شخص ثالث تعهد مالی جوابگو نباشد و مبلغ خسارت خیلی بالا باشد زیاندیده علاوه بر استفاده از محل مالی مقصر  در صورت عدم توانایی مالی مقصر میتواند از بیمه بدنه خود برای جبران استفاده کند؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام هر بیمه پوشش مخصوص خود را انجام می دهد در زمینه ریسک های مربوط به خودرو بیمه شخص ثالث پوشش به زیان های مربوط به زیان های وارده به شخص ثالث می باشد و بیمه بدنه پوشش خسارت های وارد شده به خودروی شما می باشد  به همین خاطر شما نمی توانید از بیمه بدنه برای پوشش خسارت وارده به شخص ثالث استفاده نمایید

** معمولا در خرید بیمه شخص ثالث میزان تعهدات بیشتر خریداری می شود تا جوابگو احتمالی تصادفات باشد