در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

ببینید توی سفته عبارت حسن انجام کار قید شده،ولی رسیدی به من نداذن که سفته دریافت کردند و همچنین نسخه قرارداد و من ندارم متاسفانه
باتوجه به شناختی که از ایشان دارم و اینکه خودشوت اعلام کردند که سفته چن نفر که شاکی بودن و به اجرا گذاشتن،بابت این موضوع اکثرا از شکایت از ایشون منصرف میشن چوون خیلی راحت پرونده سازی میکنند علیه شاکی،به عنوان مثال از یکی از شاکیانشون که همکاران سابق میشه شکایت کرده و به ایشان تهمت دزدی زدن و سفتشون و به اجرا گذاشتن.ایشان در هر دستگاه و سازمانی رابط و آشنا زیاد دارند برای قصد در رفتن از حرایمشون

مربوط به این سوال:

اگر کارفرما سفته ضمانتی را ابزاری برای تهدید علیه کارگر قرار بده که کارگر بابت بیمه نشدن از ایشان شکایت نکند چه باید کرد

1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه در سفته شما عبارت حسن انجام کار ذکر شده باشد ، کارفرما در صورت داشتن مدارک کامل و کافی میتواند نسبت به سفته شما اقدام نماید . در غیر اینصورت مکلف به عودت سفته شما می باشد.