در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام، آیا کارفرما علیرغم عدم انجام تعهدات خود در قرارداد ( پرداخت حقوق و بیمه) میتواند ضمانت حسن انجام کار را به سبب ترک کار به اجرا گذارد؟

اینجانب قرارداد سفید امضاء کردم و دوماه در شرکتی به عنوان کاراموز مشغول به کار بودم، با وجود درخواست مکرر برای پرداخت حقوق و بیمه کارفرما درخواست مرا نادیده گرفت و من استعفا دادم،پس از هفت روز گفتند با استعفای من موافقت نشده که من ترک کار کردم، علیرغم رعایت بندهای قرارداد توسط کارفرما در یک تبصره آورده شده بود که به موجب ترک کار کارفرما ضمانت را به اجرا میگذارد جهت جبران ضرر و زیان، حال با توجه به اینکه کارفرما به تعهدات خود عمل نکرده است آیا میتواند به این تبصره استناد کرده و از من تقاضای پرداخت ضرر کند؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
کارفرما در صورت به اجرا گذاشتن سفته ضمانت ، باید بتواند ثابت کند که بابت ترک کار شما خسارتی به وی وارد شده که بعید است چنین چیزی صحت داشته باشد.