در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
باسلام

باعنایت به این که خود بیمه نامه ضمانتی است جهت انجام کار !!!

آیا درخواست ضمانت حسن انجام کار در مناقصات بیمه توسط ادارات و ارگانها منطقی است ؟

اگر بخشنامه ، آیین نامه و ... توسط بیمه مرکزی صادر شده ، لطفا قید فرمایید .
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

در پیمان ها از قدیم بحث ضمانت حسن انجام کار بوده است و این در زمان عقد تمام قراردادهای عمرانی و غیره لحاظ شده است و بعبارتی یک قرارداد تیپ می باشد که تمام سازمان ها از آن استفاده می کنند ، از طرفی بیمه ضمانت کار با بیمه های مسئولیت و امثالهم فرق دارند و هیچ کجای قانون چیزی مبنی بر خواسته شما موجود نیست .