در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
باسلام.براثرحادثه کاری در کارگاه ۴ انگشت دست چپم قطع شده حال جدای از بحث دیه امکان کار کردن ندارم. چپ دستم...امکان ازکارافتادگی هست؟مستندش؟.لطفاراهنمایی کامل بفرمایید.ممنونم
2 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
شرایط لازم برای درخواست مستمری ازکارافتادگی

سازمان تامین اجتماعی تمامی بیمه شدگان تحت پوشش خود را بدون توجه به میزان سابقه پرداخت حق بیمه در مقابل حوادث ناشی از کار ، مورد حمایت قرار میدهد

 چنانچه بیمه شده ای بر اثر حوادث غیر ناشی از کار و یا بیماری عادی، آسیب دیده و توانائی خود را حسب نظر کمیسیون های (پزشکی پیش بینی شده در قانون تأمین اجتماعی ) بصورت کامل از دست بدهد ، درچارچوب قانون وبا احراز شرایط قانونی مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

⚠️ در این صورت مستمری ، تنها به بیمه شده ای تعلق میگیرد که ظرف ۱۰ سال قبل از وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا شروع بیماری منجر به #ازکارافتادگی کلی حداقل دارای یک سال سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان باشد و ظرف یک سال قبل از وقوع حادثه یا بیماری مورد بحث دارای حداقل سه ماه بیمه پردازی باشد