در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام برادرم تو شرکتی که کار میکرد سقوط از ارتفاع داشته.  و الان ۴۰روز تو بیمارستان خصوصی بستری.  باید هزینه هاش کارفرما بد.  ما دیگه نمیتونیم بدیم کار فرما هم نمیده.  شکایت کردیم  نامه دادسرا بردیم اداره کار. میخواستم  بدونم ایا کارفرما وظیفه دار خرج بیمارستان بده یا نه.    تو برگ گزارش حادثه علت حادثه را شرایط نایمن زده بودن.  ایا راه قانونی هست به ما کمک بهش بدجوری گیر کردیم.  مرسی
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

کارفرما در قبال کارکنان خود مسولیت دارد و به میزان قصور و اشتباه خود ملزم به جبران خسارت است.

خسارت های جانی نظیر هزینه پزشکی، نقص عضو و از کار افتادگی به نسبت قصور و اشتباه کارفرما بر عهده وی است.