در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
با سلام من تقریبا یکسال پیش تصادف کردم و پای چپم صدمه زیادی بهش وارد شده که دوتا پلاتین توی پامه و براثر ضربه زیاد دوتا از عصبهای پای چپم اسیب دیده و بر اثر همین ضربه غده لنفابی داخل رانم هم بزرگ شد که عمل جراحی کردم میخواستم بدون از کار افتادگی بهم تعلق میگیره
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
درابتدا باید بیمه پرداز بوده باشید سپس باتکمیل مدارک در شعبه و مطرح نمودن درخواست خود ب

توسط تامین اجتماعی به کمیسیون معرفی میگردید بعد از معاینات در کمیسیون در صورت مستحق بودن نسبت به کار افتادگی تایید میگردید

لازم بذکر میباشد که اول باید از طریق پزشک معالج خود تاییدیه از کار افتادگی اخذ وبه شعبه ارایه نمایید تا سایر اقدامات انجام شود عدم اخذ از کار افتادگی توسط پزشک معالج امکان معاینات در کمیسیون تامین وجود نخواهد داشت