در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید

اینجانب 5 سال و 5 ماه در کارگاهی مشغول هستم و قرارداد اولیه ما 4 ساعت در قبال حقوق کامل قانون کار و پرداخت بیمه کامل میباشد. چون دیگر قراداد نداشته ام قراداد ماهیت دائمی پیدا نموده است حالا کارفرما مرا تحت فشار قرار داده و سه ماه حقوقم را نداده و بیمه خرداد مرا 15 روز پرداخت کرده است تا من ترک کار کنم.

 باتوجه به اینکه 5 سال گذشته بیمه را کامل پرداخت کرده است آیا میتواند یکباره بیمه را 15 روز رد کند؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
طبق قانون کار وبیمه اجباری کارگران شما اگر روزی یکساعت هم کار کنید باید بیمه شما را کامل رد کنند واگر دربازرسی از کارگاه توسط بازرسان تامین اجتماعی اشتغال شما محرز باشد اگر کارفرما بیمه شما را 15 روز هم رد کند بطور کامل بیمه شما درماه منظور شده وکارفرما بدهکار میشود وشما درغیر اینصورت هم میتوانید به اداره کار رفته وشکایت تنظیم کنید .