در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من مدت 9 ماه در شرکتی مشغول به کار بودم ولی از این مدت فقط 4 ماه بیمه رد شده ،همچنین مدت زمانی که بیمه رد نشد حقوق به صورت دستی واریز شد،از ماه پنجم بیمه شدم و حقوق به حساب واریز شد ،از شرکت بعد 9 ماه اخراج شدم وقتی به اداره کار شکایت کردم اداره کار نتیجه را به نفع کارفرما داد

 ولی من. شاهد برای اثبات مدت کارکرد و پرینت بانکی برای اثبات میزان واریزی در دست دارم ،آیا راهی برای دریافت مابه التفاوت و رد شدن بیمه برای مدتی که بیمه رد نشده وجود دارد
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
باید برای اثبات مدت کارکرد خودتون دلیل محکمه پسندی ارائه کنید و دادخواست تجدید نظر ارائه بدید.