در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام. من در شرکتی کار میکنم که طرح طبقه بندی در ان حدود 2 سال است که برقرار شده .

این شرکت بصورت ثابت است و هر ساله فقط پیمانکار عوض میشود و حقوق ما هم بر اساس طبقه بندی محاسبه شده است .

ولی از امروز که پیمانکار عوض شده شرکت  تصمیم گرفته که طرح طبقه بندی را بردارد و پایه حقوق ما را بر اساس پایه اداره کار محاسبه کند .

 همچنین پیمانکار میگوید من هیچ کاره ام و شرکت این تصمیم را گرفته است

خواستم ببینم شما میتوانید کمکمان کنید .

 میتوانیم روی وکالت در شهرستان از شما کمک بگیریم .لطفا کمک کنید .

لطفا لطفا لطفا کمکککککککک التماس دعا .سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در صورتی که شرکت اصلی دارای طرح طبقه بندی مشاغل باشد ، پیمانکار موظف است نیروهای خود را بر اساس آن تطبیق دهد و کارفرما نمی تواند طرح را دادیده گرفته یا بدون هماهنگی و رضایت کارگر مزد وی را کاهش دهد.