در دیه و بیمه خودرو توسط (8,780 امتیاز)
مدارک مورد نیاز برای دریافت دیه و هزینه‌های درمانی در بیمه شخص ثالث چیست ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

سلام

  1.  اصل و تصویر بیمه‌نامه مقصر حادثه
  2.  تصویر برابراصل شده گواهی‌نامه مقصر حادثه
  3.  تصویر کارت خودرو یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه
  4. تصویر برابر اصل شده کارت ملی مقصر حادثه
  5.  تصاویر برابر اصل شده کارت ملی و شناسنامه مصدوم حادثه
  6.  تصویر برابراصل شده گزارش کلانتری یا پاسگاه انتظامی اعم از اولیه و نهایی
  7.  تصویر برابراصل شده کروکی یا نظر کارشناس رسمی دادگستری در خصوص تعیین علت نامه تصادف
  8.  برگه‌های بازجوئی طرفین حادثه (اعتراف به تقصیر مقصرحادثه)
  9.  تصویرمصدق برابراصل شده برگه پذیرش اولین مركز درمانی (درصورت بستری شدن مصدوم)
  10.  تصویر برابراصل شده برگه‌های پزشکی قانونی (گزارش پزشکی قانونی)
  11.  تصویر برابر اصل شده مدارک فوت شامل معاینه جسد، جواز دفن و خلاصه رونوشت وفات، انحصار وراثت نامحدود، قیم‌نامه ( در صورت وجود صغیر در ورثه، تصویر تمام صفحات شناسنامه باطل شده متوفی، تصویر شناسنامه اولیاء دم، بازماندگان)
  12. رأی بدوی و تجدید نظر دادگاه(درصورت اعتراض هریک از طرفین)