در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

هنگام عبور از خیابان با یک تاکسی تصادف کردم
با امبولانس به بیمارستان اعزام شدم.بعد از گرفتن عکس معلوم شد پام شکسته گچ گرفتن,بعد که مرخص شدم فرداش هم شکمم درد زیادی داشت هم ارنج دستم رفتم دکتر کلی عکس ازمایش گرفتن

  1. میخواستم بدون این هزینه هایی که پرداخت کردم  باخودم هست یا بیمه پرداخت میکنه ,یا مقصر تصادف؟(مراحل گرفتنش چطوریه)
  2. برای دیه به پزشکی قانونی رفتم اونجا هم کلی هزینه ازم گرفتن.اون هزینه ها باز با خودمه یا مقصر تصادف؟

مرسی از وقتی که برای ما میزارید
موفق باشیدو سالم

1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
هرگونه هزینه ای را که بعد از حادثه بابت درمان یا ویزیت و عکس و هر چیز دیگر پرداخت کرده اید، نگهداری کنید و قبل از صدور رای قطعی به دادگاه بدهید تا بیمه گر شخص ثالث راننده مسبب حادثه را ملزم به پرداخت این هزینه ها کنند.