در دیه و بیمه خودرو توسط (8,780 امتیاز)
پوشش‌ ها و تعهدات بیمه شخص ثالث خودرو شامل چه مواردی می باشد
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

سلام به طور کلی در بیمه شخص ثالث خطرات تحت پوشش بیمه عبارتند از:

  1. تصادف و یا هر نوع سانحه ناشی از وسایل نقلیه بر اثر حوادث غیرمترقبه.
  2. خسارت‌هایی که از محمولات وسیله نقلیه به اشخاص ثالث وارد می‌شود.
  3.  پرداخت غرامت فوت و نقص عضو دائم و موقت اشخاص ثالث شامل دیه و ارش. (دیه نقص عضو موقت که از سوی قاضی تعیین می‌شود)
  4. جبران هزینه‌های درمانی ناشی از مصدومیت اشخاص ثالث در سوانح رانندگی؛ چنانچه مشمول قانون دیگری نباشد.
  5.  جبران خسارت‌های مالی وارد به اشخاص ثالث.
  • نکته 1: منظور از اشخاص ثالث، کلیه سرنشینان وسیله بیمه شده و یا افراد خارج از آن هستند که به سبب حادثه به آن‌ها خسارت وارد شده است.
  • نکته 2: تعداد سرنشینان تحت پوشش هر خودرو بر اساس ظرفیت خودرو می‌باشد.