در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
در بیمه شخص ثالث در سال 95 راننده جزء سر نشیین محسوب میشود، اما تعهدات شرکت نسبت به راننده کمی متفاوت خواهد بود..
در این جمله ، چه تعهداتی متفاوت خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بیمه سرنشین قسمت مسبب حادثه یک نوع بیمه نامه مختص راننده مقصر می باشد که در این بیمه نانه طبق قانون جدید دیه با همه قواعده دیه ای  به راننده مقصر تعلق میگیرد

در قانون قبل دیه به راننده تعلق نمیگرفت فقط غرامت بود که غرامت فقط شامل نقص عضو و از کار افتادگی و فوت می شد البته این هم اضافه کنم. حتی در قانون قبلی هم با شکایت حقوقی توسط افراد متخصص  میشد که حتی دیه جراحاتی غیر از نقص عضو برای راننده مقصر گرفت