در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر بنده خودرو تاکسی عمومی دارم و اکنون خودرو خود را به مرکز اسقاط تحویل دادم البته بیمه شخص ثالث خودرو اسقاطی را دارم و خودرو جایگزین صفر را تحویل گرفتم چگونه می توانم بیمه شخص ثالث قبلی را جایگزین خودرو جدید کنم تکلیف خودرو صفر که بیمه دارد چه می شود

ایا شرایط خاصی می خواهد ایا هردو خودرو باید نوع بیمه یکی باد مثلا هردو بیمه ایران یا فر نمیکند لطفا راهنمایی کامل کنید با پاس
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در صورتی که خودرو اسقاط شود، بیمه نامه شخص ثالث آن نیز منفسخ می شود. شما می توانید تخفیفات این بیمه نامه را به خودروی جدید خود انتقال دهید.
روال کار به این صورت است که بیمه نامه جدید با تخفیفات بیمه نامه قبلی صادر می شود و مدارک لازم را به بیمه گر تحویل می دهید.
خودروهای صفر تا یک ماه پوشش بیمه ای دارند تا مالک فرصت داشته باشد به انتخاب خود، بیمه شخص ثالث تهیه کند.