در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام
امروز جلسه هیئت تشخیص داشتم
کارفرما به کل منکر کارکرد من شد
من که ۸ سال واسش کار کردم ولی پرینت ۶ ماه اخرو دارم.
قرارداد هم نداشتیم بیمه هم نبودم تنها مدرکم پرینت ۶ ماه است
بما گفتن ۲۰ روز دیگه رای صادر میشود.
ایا اداره کار پرینت ۶ ماه اخر و نادیده میگیره؟
کارفرما پرینت ۶ ماه بنده رو مبنی به پولی که ناهار و چایی میخوردیم عنوان کرد در صورتی که حداقل ۲۰ تراکنش ثبت شده
رای هیئت تشخیص چی میتوته باشه ؟
لازم به ذکر که کارفرما عنوان کرد بازرس بیمه به محل کار امده و فاقد کارگر زده در پرونده بیمه و نامه ای مبنی بر همین موضوع به کارفرما داده است.
رای چی میتونه باشه ؟
با سپاس
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

ما که نمی توانیم حدس بزنیم . براساس مدارک 2 طرف رای می دهند و البته کمی هم مصلحت سنجی . گواهی شهود ، کارت حضور و غیاب ، پرینت پرداخت مبلغ به حساب بانکی ، قرارداد ، آزمایش های اولیه استخدامی در صورت وجود  ، برگه مالیات و .. را اگر می توانید ارائه کنید . اگر هیچکدام از این ها را ندارید چگونه 8 سال کار کرده اید . چرا همان موقع به شعبه گزارش نداده اید تا بازرسی صورت پذیرد . چرا ؟

با تشکر