در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام.من هرماه مبلغ 115000 تومان بابت بیمه مشاغل خانگی برای یک ماه پرداخت میکنم. بهتر است همین پرداخت را ادامه دهم یا اینکه از طرف محل کارم برای من 10 روز بیمه تامین اجتماعی پرداخت شود (حق بیمه را باید خودم به کارفرما پرداخت کنم)؟

مزایا مهم نیست فقط راهنمایی بفرمایید که کدام بیمه مستمری اش بهتر است؟

(10 روز بیمه از طرف محل کارم یا 30 روز بیمه مشاغل خانگی)
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

درست است که سابقه کار از طرف محل کار احباری است، ولی به هر حال 10 روز است و و در سال 4 ماه محسوب می شود، اما سابقه بیمه خانگی در سال 12 ماه محسوب می شود که خود سابقه بالاتری است و جهت اخذ تعهدات بلندمدت (بازنشستگی، فوت و از کارافتادگی...)دارای ارزش زمانی بیشتری است.