در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (140 امتیاز)
من می خوام از طریق مشاغل خانگی اقدام به پرداخت بیمه کنم.(3 سالم بیمه دارم)دستمزد آخرین ماه بیمه من در سوابق برای 15 روز 588/000 ت نوشته که مال فروردین امساله

مبنای نرخ حق بیمه من حداقل دستمزده یا آخرین دستمزد من در بیمه؟

حق بیمه مشاغل خانگی چقدر میشه؟

امکانش هست مثلا 10 روز از ماه رو پرداخت کرد یا نه باید همه روزها رو پرداخت نمود؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

در صورتی که متقاضی استفاده از بیمه مشاغل خانگی دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی به مدت ٣٦٠ روز و یا بیشتر نزد سازمان تامین اجتماعی باشد، میانگین مبنای پرداخت حق بیمه وی در آخرین ٣٦٠ روز به عنوان مبنای پرداخت حق بیمه ، ملاک عمل قرار می گیرد.

باید همه روزها را پرداخت نمایید .

با تشکر