در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

با سلام

بنده قبل از دوسال آخر با توجه به مشکلات کاری و کم بودن حقوق دریافتی از محلی که در آنجا مشغول بودم و حقوقم حدود 3.300.000 تومان بوده خارج شده و در محل دیگری و با حقوق حدود 4.800.000 تومان مشغول به کار شدم و دو سال آخر دوران کاری در محل جدید کار کرده و بر اساس حقوق دریافتی در لیست بیمه نیز سقف بیمه رد می شده .
آیا برای تعیین حقوق بازنشستگی بنده میانگین حقوق همین دوسال محاسبه می شود (با توجه به تغییر محل کار) یا میانگین 5 سال آخر.

با تشکر از لطف شما

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

توجه شما به ماده 82 برنامه ششم توسعه جلب می شود:

- برقراری مستمری بازنشستگان برای کلیه بیمه‌شدگان صندوق‌های بازنشستگی ( اعم از کشوری، لشکری، تأمین اجتماعی و سایر صندوق‌های بازنشستگی دستگاهها، نهادها و  بانکها) بر مبنای میانگین دو سال آخر دریافتی که دارای کسور بازنشستگی می‌باشد.