در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده حدود 30 سال سابقه کار دارم (با احتساب دوران سربازی) در سال 1393 بمدت حدود یکسال در دو جا مشغول بودم و درهر دو جا در لیست بیمه بودم یکی در جایی که از قبل بودم یعنی از سال 1368 و پرداخت حق بیمه ادامه داشت و در جای دیگر تازه مشغول شده بودم و در لیست بیمه برای من حق بیمه پرداخت می شد البته حداقل بیمه چون آنجا بطور کامل نمی رفتم.

حال بنده برای سوابق بیمه استعلامی که گرفتم جایی که حداقل رد میشده بعنوان سابقه منظور شده با توجه به اینکه مبنای تعیین حقوق بازنشستگی میانگین دو سال آخر می باشد (سالهای 94 تا 96) ایا یرای بنده مشکلی ایجاد نخواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

فرمول روش محاسبه مستمری شما به شکل زیر است:

       1. ابتدا دستمزد هر یک از کارگاههای مشمول کسر حق بیمه در طول ایام مربوط به محاسبه متوسط دستمزد به صورت ماه به ماه با هم و با رعایت سقف پرداخت حق بیمه تجمیع می گردد.
       2. میانگین دستمزد مشمول کسر حق بیمه هر کارگاه جداگانه و با رعایت بند یک محاسبه شود .
3. میانگین های بدست آمده در خصوص هر کارگاه در میزان سابقه اشتغال در همان کارگاه ضرب گردیده و بر عدد ٣٠ تقسیم شده و مجموع اعداد بدست آمده به عنوان مستمری استحقاقی بیمه شده خواهد بود.