در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلامو 35 سال سابقه بیمه دارم و 4 سال  است که دو شغله هستم و در دو کارگاه بیمه پرداخت میکنم  . حقوق بازنشستگیم  چگونه محاسبه میشود

حقوق  دریافتی شغل اول 2/100/000 تومان وحقوق دریافتی شغل دوم 1/000/000 تومان
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

احتمالا همان اولی محاسبه می شود . شما می توانید از دو کارگاه بیمه رد کنید ولی در هنگام محاسبه مستمری این موضوع کمی شک برانگیز است . شما سقف حق بیمه را پر نکرده اید و از نظر قانونی منعی ندارد اما معمولا در هنگام محاسبه مستمری این موضوع مساله ساز می شود .

با تشکر