در دیه و بیمه خودرو توسط (550 امتیاز)
با سلام
اینجانب در سال 92  تصادف کردم که 50 در صد مقصر شدم///الحاقیه نیز نداشتم.....دادگاه رای را  سال 96 صادر کرده...
خاستم بدونم که بیمه ایران با توجه به قانون جدیدشون که بعد از تاریخ  95/3/29 عملی شده (از این تاریخ به بعد نیازی به الحاقیه  نسیت..)  ایا بیمه با قانون جدید   به نرخ 96 دیه رو پرداخت میکنه یا به نرخ سال 92..؟
ایا شرط پرداخت دیه از نظر بیمه سال تصاف هست یا روز که رای دادگاه صادر میشود(برای پرداخت دیه)

ایا دیه به صورت کامل از سوی بیمه و صندوق خسارت بدنی پرداخن میشه و  با توجه به نداشتن الحاقیه و با توجه به پرداخت دیه در قانون جدید  ایا مبلغی از من صندوق  ریکاوری میکند
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
وقتی یک قانون اجرایی می شود، پرونده های در حال بررسی نیز با شرایط جدید بررسی می شود.
از طرف دیگه، دیه یوم الادی است یعنی به نرخ روز تسویه باید پرداخت شود.

از آنجایی که الحاقیه در بیمه شخص ثالث حذف شده است، به شرط نداشتن مشکل دیگر، تمام خسارت را بیمه گر پرداخت می کند.
اگر مجموع دیات از 10 دیه کمتر باشد، بیمه گر پرداخت می نماید و مازاد بر 10 دیه از صندوق تامین خسارت های بدنی تسویه می شود.