در دیه و بیمه خودرو توسط (550 امتیاز)
سلام

من 2 سال پیش تصادف کردم که 71 ملیون باید از جیبم میدادم به زیان دیده.....که صندوق خسارت بدنی اون مبلغ رو به زیان دیده دادن...من هم که توان  پرداختشو اصلا ندارم..  ...بیکارم کلا  ینی  ...حالا صندوق از من شکایت کرده  ....

میشه منو راهنمایی کنید که چکار کنم........باید بگم که من سال ۹۲ تصادف کردم که سال95 دادگاه  رای  دیه رو یوم اعدا صادر کرده  و  بیمه  نرخ  ۹۲ دیه رو پرداخت میکنه.....قانون  اینه   یا  اقایون بیمه  کم لطفی کردن////////

سوال اصلیم این که صندوق در چه شرایطی پول را از مقصر ریکاوری نمیکند (از کسی که اصلا اصلا توان پرداخ نداره)

با تشکر
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

در تكميل فرمايشات همكارمون بايد عرض كنم چنانچه پرداخت خسارات در سال٩٥ باشد و بعد از ٢٩ خرداد ٩٥ باشد و صندوق ان مابه التفاوت را پرداخت كرده باشد طبق ماده٢٥ حق بازيافت از شمارو ندارد

ولي خب چنانچه قبل از اين تاريخ باشد صندوق وطيفه دارد تمام شرايط مالي و علت نداشتن بيمه نامه و خب ساير موارد را در نظر بگيرد و براي شما اقساطي بلند مدت ١٥ ساله تعيين كند

تبصره 2 ماده 25 ـ صندوق مجاز است با درنظرگرفتن شرايط و وضعيت وقوع حادثه، علت نداشتن بيمه نامه، سوابق بيمه اي مسبب حادثه، وضعيت مالي و معيشتي مسبب حادثه و ساير اوضاع و احوال مؤثر در وقوع حادثه نسبت به تقسيط يا "" تخفيف "" در بازيافت خسارت از مسبب حادثه اقدام كند. نحوه بازيافت از مسبب حادثه با رعايت مقررات راجع به نحوه اجراي محكوميت هاي مالي و ميزان بازيافت مطابق آيين نامه اي است كه بنا به پيشنهاد هيأت نظارت صندوق و  مجمع عمومي صندوق به تصويب وزير امور اقتصادي و دارايي مي رسد.