در دیه و بیمه خودرو توسط (550 امتیاز)
با سلام
اینجانب در سال 92  تصادف کردم که 50 در صد مقصر شدم

///الحاقیه نیز نداشتم..... دادگاه رای را  سال 95/3/27  صادر کرده... و 20 روز مهلت اعتراض دادن  حالا نمی دونم رای قطعی تاریخ 95.3.27  میباشد یا بعد اعتراض رای قطعی صادر میشه...
خاستم بدونم که بیمه ایران با توجه به قانون جدید شون که بعد از تاریخ  95/3/29 عملی شده (از این تاریخ به بعد نیازی به الحاقیه  نسیت..)

 ایا بیمه با قانون جدید به نرخ 96 دیه رو پرداخت میکنه یا به نرخ سال 92..؟
ایا شرط پرداخت ما بعد تفاوت  دیه از نظر  صندوق سال تصادف هست یا روز که رای دادگاه صادر میشود(برای پرداخت دیه)

ایا پرداختی صندوق  که هم تشکیل پرونده و هم پرداخت مابعد تفاوت بع از 95/3/29 بوده است( در تاریخ 95/7 میباشد) پول از مفصر ریکاوری میشود

با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
شما مقصر 50% هستید و ملزم به پرداخت 50% خسارت طرف مقابل هستید و طرف مقابل هم به همین صورت.

از آنجایی که قانون جدید به پرونده های جاری (غیر مختومه ) هم تسری دارد، نیازی به داشتن الحاقیه برای پرداخت کامل خسارت ندارد.