در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

در شركت پيمانكاري اگر عنوان شغلي را با حقوق دستمزد مغايرت داشته باشد مشكلي در اينده به وجود مي ايد به طور مثال عنوان شغل راننده باشد ولي حداقل حقوق را در ليست بيمه منظور كنيم يا عنوان حسابدار بزنيم ولي حقوق را حداقل حقوق و دستمزد وارد كنيم ؟
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

از نظر مستمری احتمالا بیمه شده دچار مشکل می گردد . ضمنا اگر بخواهد می تواند بعدا در این زمینه شکایت کند . کلا کار درست و قانونی نیست که البته به کرات اتفاق می افتد .

با تشکر