در لیست بیمه توسط
با سلام

اگر برای شغلی مثل حسابداری حداقل حقوق قانون کار را رد کنیم، مشکلی پیش می آید؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

اگر شما حسابدار هستین،پس یک تخصص دارین.

حقوق کارگر ساده در روز برابرست با ۲۷۰،۷۲۲ ریال،بعبارتی حقوق ماهانه یک کارگر ساده=۸،۱۲۱،۶۶۰ ریال.

حال اگر با پایه حقوق کارگر ساده حق بیمه شما در لیست منعکس شود،چون در زمان بازنشستگی میانگین ۵سال آخر دریافتی شما محاسبه می شود،پس در حال حاضر تاثیری بر حقوق بازنشستگی شما ندارد،مگر اینکه شما ۲۵ سال سابقه کار و سابقه بیمه داشته باشید.

در هر صورت در حال حاضر اگر با پایه حقوق،لیست شما ارسال میشود،فقط در میزان دریافتی شما تاثیر دارد،زیرا اضافه کار و سایر مزایای شما بر اساس پایه حقوق شما محاسبه میشود.

موفق و پیروز باشید.