در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
اگر فرد حقیقی در شرکتی مشغول به فعالیت باشد و بیمه وی تا سقف مربوطه پرداخت شده باشد، در صورتیکه ایشان از شرکت دیگری حق بازاریابی دریافت کند چه میزان از مبلغ دریافتی را باید بیمه پرداخت کند؟ سهم کارفرما از این میزان چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام

در قرارداد شما چي قيد شده است اصلا عنوان شده با بيمه و اينكه معمولا سهم فرداخت مشخص ميشه نشده باشه و قرارداد شما زمانش مهمه چه مدتي است توافق كرديد براي پرداخت يا خير ؟ اينها همه اهميت دارد ، موفق باشيد