در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اینجانب به صورت تمام وقت در شرکتی مشغول به کار هستم و این شرکت ماهانه برایم حق بیمه رد میکند. همچنین با شرکت دیگری قرارداد مشاوره ساعتی داشتم که به پایان رسیده است. شرکت دوم هر ماه 5% از حق الزحمه پرداختی را بابت بیمه کم کرده و نزد خود نگه داشته است. اکنون که قراردادم در شرکت دوم به پایان رسیده است، می گوید با ید مفاصا حساب بیمه ارائه دهم تا کسورات بیمه را دریافت کنم. لازم به توضیح است که کل کار به تنهایی توسط این جانب انجام می شده است.

آیا شرکت دوم حق کسر بیمه و مطالبه مفاصا حساب را دارد؟

اگر خیر براساس کدام مستند و ماده قانونی شرکت دوم را متقاعد کنم که کارش نادرست بوده است تا کسورات بیمه را دریافت کنم؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

این دقیقا بر می گردد به پیمان ( قرارداد ) شما با شرکت دوم ، اگر کارفرما در قرارداد شما حق بیمه مشخص کرده باشد می بایست بابت این کار شما لیست بیمه مخصوص همان قرارداد را رد می کردید و تحویل کارفرما می دادید.