در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
من با شرکتی یک قرارداد پیمانکاری انفورماتیک حقیقی دارم و کار را به تنهایی انجام می دم. در قرارداد نوشته شده که هنگام پرداخت سپرده بیمه از من کسر می شه و در صورت ارائه مفاصا حساب یا گواهی عدم شمول بیمه، مبلغ را بر می گردانند.
سوالم این هست که آیا این مبلغ کسر شده به عنوان سابقه بیمه برای من حساب می شه یا باید خودم بیمه خویش فرما بگیرم؟ اگر سابقه بیمه حساب می شه دفترچه بیمه هم می تونم بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
پرداخت حق بیمه و دریافت مفاصاحساب جهت پیمانکاران حقیقی برای انها سابقه بیمه منظور نخواهد شد و شما باید بصورت اختیاری و یا حرف و مشاغل آزاد بیمه شوید.