در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (130 امتیاز)
با عرض سلام و ادب

فردی دارای بیمه خویش فرما ماهی یک روز به شرکت ما جهت رسیدگی به امور دفتری می آید.
شرکت ما الزام دارد حتی برای ایشان کارکرد یک روز در ماه را در لیست بیمه درج کند;

آیا مشکلی پیش نخواهد آمد ؟ چرا که بیمه ایشان خویش فرما و بیمه ما اجباری میباشد.

با تشکر فراوان
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

بله مشکل پیش می آید . ملاک بیمه اجباری تشخیص داده می شود برای ایشان . بیمه های خویش فرما برای افرادی است که شرایط بیمه اجباری را ندارند .

با تشکر