در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام.من ۲ساله پیش بیمه تکمیلی ایران بودم.۲ سال سابقه تکمیلی دارم..الان میخوام دوباره بیمه بشم باید چیکار کنم؟
2 پاسخ
توسط (940 امتیاز)
با سلام

باید مجددا از طریق بیمه گذار(شرکتی که در آن مشغول فعالیت هستید) درخواست اضافه شدن به لیست بیمه تکمیلی را بدهید.اگر بیمه تکمیلی قبلی به بیمه جدید متصل باشد(بدون وقفه زمانی) دوره انتظار حذف خواهد شد.