در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام

من برای عمل زانو (پرانتزی بودن پاها) نیاز به عمل جراحی دارم که نیاز به بیمه تکمیلی هست. من تحت بیمه ارتش به واسطه پدرم هستم.

اگر من برای گرفتن بیمه تکمیلی اقدام کنم بلافاصله می توانم از آن استفاده کنم؟ اگر پاسخ منفی است لطفا راه حلی پیشنهاد کنید. متشکرم
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

با توجه باینکه بیمه تکمیلی نیروهای مسلح با بیمه کوثر می باشد،پیشنهاد می کنم برای اینکه سریع تر به جوای سوال تون برسین،با قسمت رفاه و یا منابع انسانی نیروهای مسلح تماس حاصل نموده،سوال خود را مطرح بفرمایین تا بهتر،دقیق تر و سریع تر به جواب تون برسین.

در قانون بیمه های تکمیلی(اگر که الآن شامل ثبت نام بشین)،چون تازه وارد هستین،برای اعمال پاراکلینیکی ۳ماه دوره انتظار شامل حال افراد خواهد شد.

ولی امکان اینکه این قوانین در بیمه های نیروهای مسلح با بقیه جاهای دیگه فرق داشته باشه وجود داره.