در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام
من بیمه،تکمیلی ایران بدون دوره انتظار شدم و از اول آبان رد شده، ولی هنوز وارد سیستم نشده که بتونم،معرفی نامه بگیرم آیا اگه عمل اسلیو معده کنم با bmi بالای 40 از آنجایی که قبل از عمل پزشک معتمد بیمه منو معاینه نکرده پول عمل را تقبل میکند؟ ممنون میشم پاسخ دهید
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود
بله پرداخت میشود
دقت نمایید چون bmi شما بالای 40 است پس هم بیمه تامین اجتماعی و هم بیمه درمان تکمیلی در خصوص آن ایفای تعهد مینمایند اما درخصوص معاینه قبل از جراحی هم باید عرض کنم اصلا نیاز به معاینه نیست چون زمانی که شما پرونده بیمارستانیتان را برای دریافت خسارت به بیمه گر تحویل میدهید در پرونده مدارکی هست که خود گویایی عدد بی ام ایتان هست