در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام

خانمی لیسانس عمران مرداد ماه 95 به عنوان کارآموز در کار دفتری استخدام شد متاسفانه قرارداد نبستیم با ایشان و به علت عدم رعایت شئون دفتری بعد از 7 ماه اخراج شده ایشون درحال حاضر شکایت کردند از بابت عدم دریافت بیمه و عیدی و سنوات درصورت امکان میخواستم بدونم نحوه محاسبه جریمه بیمه براشون چقدر میباشد. درمورد سنوات و عیدی هم که فکر کنم برای همون 7 ماه رو باید بهشون پرداخت کنیم.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- سنوات و عیدی را متناسب با کارکرد باید بپردازید .

1-حق بیمه براساس حقوق سال با جریمه ای بین 20 تا 80 درصد اصل حق بیمه

با تشکر