در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (520 امتیاز)
سلام من 2 سال و 8 ماه جایی کار کردم که هیچ گونه حق و حقوقی به جز حقوق ماهیانه نگرفتم حتی بیمه هم رد نشده .الان اگه شکایت کنم مدرک هم دارم که اونجا مشغول به کار بودم مبلغ دریافتی من بابت 2 سال و نیم پیش عیدی سنوات بیمه اضافه کاری چه مقدار میشود  به نرخ روز با حقوق 700 هزار تومان ؟

ایا حق بیمه رو پول میدن یا جزو سابقه حساب میکنن مرسی
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

شما می بایستی به اداره کار محل مربوطه مراجعه نموده و با ثبت دادخواست مبنی بر الزام کارفرما به واریز حق بیمه، سنوات و عیدی اقدام نمائید. کارفرما ملزم به پرداخت سنوات شما معادل یکماه پایه حقوق به ازای هر سال کارکرد شما و ملزم به پرداخت عیدی معادل 2 برابر حقوق پایه شما می باشد و به استناد ماده 148 قانون کار ، ملزم به واریز حق بیمه شما می باشد. حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی واریز خواهد شد و به شما پرداخت نمی گردد.